Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil

Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil estimated approx 30 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil using 14 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Una crema de calabaza simple, llena de nutrientes, cocinada con su piel y aprovechando sus pipas porque #LoCocinoNoLoTiro Su sabor delicioso a nueces, naturalmente azucarada y con un intenso color naranja, en la que se incorpora unas deliciosas castañas en conserva ya cocidas.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil:

  1. 1 calabaza pequeña (700 gr.)
  2. 120 gr. castañas cocidas en conserva
  3. 2 chalotas
  4. 2 dientes ajo
  5. Nuez moscada
  6. Pimienta molida
  7. Sal
  8. Perejil
  9. Aceite de oliva
  10. Pipas de calabaza al horno
  11. Pimientón dulce
  12. Polvos de curry
  13. Sal
  14. Aceite de oliva

Instructions to make to make Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil

  1. Lavar bien la calabaza, cortarla en dos, quitarle las pipas y reservarlas para luego hacerlas al horno.
  2. Sin quitarle la piel a la calabaza, cortarla en cuadrados, reservar.
  3. En una cacerola con un chorrito de aceite de oliva, sofreír las chalotas y los dos dientes de ajo pelados y picados con una pizca de sal a fuego medio hasta que comiencen a coger color.
  4. Incorporar los cubitos de calabaza, una pizca de nuez moscada y pimienta molida, dejar al fuego medio alto 5 minutos, removiendo de vez en cuando para que la calabaza se haga uniformemente.
  5. Cubrir de agua y dejar cocer durante 15 minutos. Probar de sal e incorporar a gusto de cada uno.
  6. Mientras, hacer el aceite de perejil: Poner un manojo de perejil bien lavadito en un vaso batidor con 8 ó 10 cucharadas de aceite de oliva y triturar durante 30 segundos. Si se desea, se puede pasar la mezcla por un colador, tirando los restos de perejil.
  7. Al finalizar, añadir las castañas cocidas a la cacerola y triturar la calabaza con las castañas en la misma olla. Añadir más agua si fuera necesario para conseguir la textura deseada, más o menos espesa.
  8. Para las pipas al horno, meter los granos de calabaza en un colador grande bajo el chorro de agua para quitarles completamente los restos de la calabaza que las envuelve.
  9. En cuanto estén bien limpitas, poner los granos en un paño de cocina, bien extendidos y dejarlos secar toda la noche.
  10. Al día siguiente, precalentar el horno a 160°. Poner los granos de calabaza en un recipiente para mezclarlos con 1 ó 2 cucharadas de aceite de oliva, sal, 1 cucharadita de pimentón y 1 cucharadita de curry. Mezclar el conjunto para que todos los granos se impregnen bien de la mezcla.
  11. Poner los granos en una placa de horno recubierta con papel sulfurizado o vegetal, especial horno. Meter en el horno durante 15 minutos, remover en mitad del horneado.
  12. Servir la crema de calabaza con un hilo de aceite de perejil por encima, acompañada de las pipas al horno.

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a bit essentially spicy, you can make simple modifications to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for novices you do not need to discover them yet just if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a full guide to quick as well as simple lunch dishes however its excellent food for thought. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food How to Prepare Super Quick Homemade Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ñoquis de zapallo y calabaza

Escalivada con ventresca de atún y pipas