Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela

Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela

Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela is something which I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela estimated approx 2 horas.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Siempre decimos que como la cocina de las abuelas no hay nada. Y yo creo que es lo el cariño y el tiempo que le ponían a todo. Ayer hice este potaje por que ya me apetecían platos de cuchara y cosas típicas de otoño jejeje así que... calabaza!!! Jajajaj

#weekendreto #platosdeotoño

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela:

  1. 250 gramos garbanzo seco
  2. 400 gramos espinacas
  3. 1 trozo calabaza
  4. 1 chiribia
  5. 1 cebolla tierna
  6. 1 trozo puerro
  7. 2 dientes ajo
  8. 3-4 cucharadas tomate frito
  9. Azafrán en hebra
  10. 2 cucharadas Aceite de oliva
  11. 1 cucharadita Sal

Instructions to make to make Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela

  1. Poner a remojo la noche antes los garbanzos con un poco de bicarbonato para ablandarlos más (no es necesario el bicarbonato pero lo hacía mi abuela ajjaja)
  2. Picar la cebolla, ajo y puerro. Poner en la olla con el aceite de oliva y a fuego medio ir removiendo un par de minutos. Añadir las hebras de azafrán y dar vueltas otro par de minutos.
  3. Escurrir los garbanzos y poner en la olla, darles vueltas durante un par de minutos. Cubrir de agua y dejar una hora al fuego, ir removiendo de tanto en tanto.
  4. Añadir la calabaza a trozos, las espinacas y el tomate y cuando conseguimos que las espinacas estén metidas entre los garbanzos, ponemos un poco más de agua, sal y dejamos cocinar otra hora.
  5. Ir removiendo y probar de sal. Cuando los garbanzos estén, ya está listo!
  6. Se pueden cocer unos huevos duros o freír un poco de pan y poner de acompañamiento a la hora de servir

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a bit more or less spicy, you can make basic modifications to attain this objective. In other words, start making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not need to learn them but only if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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