Cous Cous estilo Mayte

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Cous Cous estilo Mayte. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Cous Cous estilo Mayte is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Cous Cous estilo Mayte is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Cous Cous estilo Mayte, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cous Cous estilo Mayte delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Cous Cous estilo Mayte is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Cous Cous estilo Mayte estimated approx 120 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Cous Cous estilo Mayte using 16 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve it.
Siempre he hecho el cous cous con verduras, pero nunca lo había cocinado con garbanzos, verduras y carne....lo he comido en varios sitios y más o menos lo he hecho como yo lo he interpretado, por eso pongo al estilo Mayte....lógicamente, me he informado de las especias que lleva, faltan algunas, pero éstas son las que yo tenía en casa. De todas formas, ha quedado delicioso.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Cous Cous estilo Mayte:
- 250 g Garbanzos (yo he hecho 1/2 kilo porque con los que me sobran hago humus)
- 2 cebollas,
- 2-3 ajos
- 1 hoja laurel
- 1 contramuslo de pollo
- 1 muslo
- 1 zanahoria
- 1 puerro
- 1/2 calabacín
- 1 rodaja calabaza
- 1 pastilla caldo,
- pimienta, cominos, curry, cúrcuma, jengibre, canela
- 2 cayenas
- 3 tazas pequeñas (1por comensal) cous cous
- 3 tazas caldo (la misma cantidad que de cous cous)
- Aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Cous Cous estilo Mayte
- Poner la noche anterior los garbanzos en remojo en agua tibia con un puñadito de bicarbonato (podéis usar de bote) En olla express, ponerlos a cocer cuando empiece el agua a hervir con una cebolla entera, unos ajos, una hoja de laurel, una pastilla de caldo y a punto de sal (también puse un esqueleto de pollo que tenía). Dejar cocer 1 hora a fuego mínimo a partir del giro de la válvula.

- Tener preparadas todas las especias y verduras que vamos a poner al pollo y al cous cous.

- Mientras se cuecen los garbanzos, poner en una cacerola un poco de aceite, echar la cebolla picada y el pollo salpimentado, rehogar, añadir todas las especias y la cayena a gusto de cada uno, rallar un poco de jengibre...seguir rehogando durante unos minutos, retirar y reservar.

- Abrir la olla con los garbanzos, echar el pollo y las verduras.

- Cubrir con agua, cuando empiece a cocer probar y poner a punto de sal y de especias a vuestro gusto. Tenerlo 1/2 hora más a fuego lento a partir del giro de la válvula.

- Poner en un cuenco hondo las tres tazas de cous cous.

- Abrir la olla y escurrir el caldo, lo he utilizado para hidratar el cous cous y conservar todo el sabor.

- Poner el caldo al cous cous (recién abierta la olla) y dejarlo hidratar tapado con un paño hasta que haya absorbido todo el caldo.

- Cuando lo haya absorbido, regar con un poco de aceite de oliva y remover con un tenedor para que queden sueltos los granos.

- Para montar el plato: Poner el cous cous primero.

- Encima, poner el pollo en el centro, los garbanzos alrededor y por último la verduras.

- Esto es lo que ha quedado....

- Espero que os guste!!!
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to attain this goal. Simply put, start making your dishes on time. As for basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them however only if you master some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total guide to fast and also simple lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Perfect Cous Cous estilo Mayte. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment