Lasaña de verduras y queso
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Lasaña de verduras y queso. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Lasaña de verduras y queso is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Lasaña de verduras y queso is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Lasaña de verduras y queso, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña de verduras y queso delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Lasaña de verduras y queso is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Lasaña de verduras y queso estimated approx 60 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Lasaña de verduras y queso using 27 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Videoreceta: https://www.youtube.com/watch?v=f9trb77GBKA
Con 8 verduras, una salsa de tomate con un sabor exquisito, una bechamel delicada y con una capa de queso manchego gratinado delicioso, merece la pena preparar esta receta, porque esta sorprendentemente ¡¡buena!!
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Lasaña de verduras y queso:
- ---------- Ingredientes :
- 1 Calabacín
- 1 Berenjena
- 1 Trozo Calabaza
- 1/2 Pimiento rojo
- 1 Pimiento verde o italiano
- 2 Cebolletas tiernas
- 12 Champiñones medianos
- 6 Cucharadas Aceite de oliva virgen extra
- 12 Placas de lasaña precocida
- --------------- Ingredientes salsa de tomate:
- 1 3/20 Kg Tomate para freír tipo pera
- 1 Diente Ajo
- 3 Cucharadas Aceite de oliva virgen extra
- 1 Pizca Tomillo
- 1 Pizca Albahaca
- 1 Pizca Sal
- 1 Cucharadita Azúcar si le hiciese falta
- ------------ Ingredientes bechamel:
- 750 ml Leche entera o semidesnatada
- 75 g Harina
- 75 g Mantequilla sin sal
- 1 Pizca Nuez moscada
- 1 Pizca Pimienta negra recién molida
- 1 Pizca Sal
- 1 Cucharada Aceite de oliva virgen extra
- 150 g Queso manchego
Instructions to make to make Lasaña de verduras y queso
- Rallamos los tomates y picamos los 2 dientes de ajo muy menudos, ponemos una olla al fuego con unas 3 cucharadas de aceite, freímos ligeramente el ajo, luego incorporamos el tomate rayado añadimos un poco de sal, tomillo, albahaca al gusto y mezclamos, dejamos cocer de 30 a 40 minutos a fuego medio removiendo a menudo y rectificando de sal y especias al final de la cocción, si está muy acido podemos añadir un poco de azúcar.
- Mientras se hace la salsa de tomate preparamos todas las verduras, lavándolas y troceándolas de un tamaño no muy pequeño, ponemos abundante aceite en una sartén amplia y vamos friendo las verduras de una en una comenzando por la cebolla y terminando con el pimiento rojo, cada vez que friamos una la dejamos escurrir muy bien en un colador para que suelten el exceso de aceite y pasamos a un bol, freímos la siguiente, repetimos este proceso con todas, cuando estén todas fritas y bien escurridas de aceite las mezclamos entre sí y reservamos.
- Hidratamos las placas de lasaña siguiendo las indicaciones del fabricante y mientras preparamos la bechamel, ponemos la mantequilla en una olla y cuando este caliente añadimos la harina y cocinamos bien, añadimos poco a poco la leche caliente y removemos rápidamente, salpimentamos y añadimos la nuez moscada al gusto, cocinamos unos minutos hasta que tenga la consistencia que deseemos.
- Una vez preparados todos los ingredientes de nuestra receta montamos la lasaña poniendo en una bandeja un poco de salsa de tomate en el fondo, cubrimos con las placas de lasaña bien escurrida, colocamos una capa de verduras, sobre estas una capa fina de bechamel, sobre la bechamel una capa de lonchas de queso, cubrimos con otra capa de pasta de lasaña y repartimos una capa de salsa de tomate, encima una capa de verduras, cubrimos con otra capa de pasta de lasaña y esta la cubrimos con una generosa capa de bechamel, rociamos con abundante queso rallado y horneamos a 190 grados con el horno precalentado a la misma temperatura durante unos 15 a 20 minutos y ya la podemos disfrutar. Probadlo os va a encantar.
As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or more components or is a little bit essentially hot, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to learn them but only if you master some simple cooking techniques.
This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Prepare Quick Lasaña de verduras y queso. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment