Olla de Peras

Olla de Peras

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Olla de Peras. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Olla de Peras is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Olla de Peras is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Olla de Peras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Olla de Peras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Olla de Peras is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Olla de Peras estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Olla de Peras using 16 ingredients and 20 steps. Here is how you can achieve that.

Una receta tradicional que pocos conocen, este sabor es algo que no olvidareis nunca.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Olla de Peras:

  1. 2 Peras Maduras Grandes
  2. 200 gr Judía Blanca
  3. 200 gr Judía Verde
  4. 200 gr Garbanzos
  5. 100 gr Calabaza
  6. 2 Tomates Maduros
  7. 1 Rebanada Pan
  8. 5-6 Almendras Tostadas
  9. 1 Cebolla
  10. 1 Ajo
  11. 1 Cuchara Sopera Vinagre
  12. 1 Cuchara Sopera Pimentón Dulce
  13. 1 Cucharita Pimienta Negra Molida
  14. Hebras Azafrán o 1 Cucharita Polvo
  15. Leche
  16. Sal

Instructions to make to make Olla de Peras

  1. Es una receta algo especial, tiene su trabajo, pero el resultado vale la pena... Se puede hacer con esta receta, una variación de platos.
  2. Primero tenemos que tener en remojo los garbanzos y las judías blancas, por lo menos 12 horas... Comencemos... Pondremos una olla con 2L de agua, más o menos... Pondremos los los garbanzos cuando empiece a hervir, a los 15 minutos añadimos las Judías.
  3. Ahora cortamos las judías verdes, las peras y la calabaza en un tamaño respetable.
  4. También tendremos que preparar la salsa, para ello comenzamos poniendo en una sartén con un Poco de Aceite de Oliva que nos servirá para varias cosas, ponemos el Ajo cortado y la Rebanada de Pan, cuando esté dorados lo retiramos... El Pan que quede bien dorado, ya que luego lo machacaremos.... No retirar la sartén.
  5. Pelamos y trituramos o machacamos los tomates.
  6. En la sartén pondremos la cebolla cortada, cuando esté dorada, le pondremos el tomate y la cucharada de pimentón dulce.
  7. Freímos un poco y lo retiramos del fuego.
  8. Ahora pondremos las almendras, el ajo, el azafrán, la pimienta y la rebanada de pan en un mortero.
  9. Lo machacaremos muy bien
  10. Añadimos la salsa de cebolla y tomate.
  11. También añadimos la cucharada de vinagre.
  12. Una vez añadido todo, lo cubrimos de leche y le ponemos un poco de sal.
  13. Lo removemos bien... Esta salsa sirve para acompañar a otros platos... Probarla a ver si está a vuestro gusto... Podemos seguir con nuestra olla de Peras.
  14. Cuando veamos que los garbanzos están medio hechos, le añadimos las judías Verdes, las Peras y la Calabaza.
  15. Cuando estén los garbanzos casi hechos, le pondremos la salsa que hemos preparado... Removemos y probamos, habrá que añadir Sal al gusto.
  16. Una vez estén hechos los garbanzos, es hora de retirar y servir... Que aproveche!!
  17. Consejos... Lo importante es calcular la cocción de los Garbanzos, ya que es el guía de este plato.
  18. Consejos... La Salsa de puede usar como condimento para otros platos, podéis probarla y vosotros mismos os diréis con que plato combinarla... Con patatas, mejillones, pescados, carne... Es una Salsa que pocos saben usan, así que no es muy conocida... Se le puede añadir pimiento verde, zanahoria, pero es para otro plato.
  19. Consejos... Si queréis que tenga más sabor a Peras, poner 4... Lo mismo pasa con la Calabaza, si queréis que tenga más sabor a Calabaza, poner el doble de cantidad... Depende de que sabor más os guste, aunque se le llame Olla de Peras.
  20. Esta olla es vegetal, aunque hay quien le pone costillas, panceta, carne magra, etc... Pero no sería una olla de Peras 😉

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. As for basic food preparation abilities for beginners you don't need to learn them yet just if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Award-winning Olla de Peras. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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